Filtrera på

Rensa alla filterval

close small Created with Sketch.

  Verksamhet

  Fritidshem

  Förskola

  Förskoleklass

  Grundskola 1-3

  Grundskola 4-6

  Grundskola 7-9

  Grundsärskola

  Gymnasium

  Ämne

  Tema

  Dölj
  Våra bloggar

  SVA i förberedelseklass

  Jenny Antonsson heter jag och jag har jobbat i skolans värld i 14 år och de flesta av dem i stadsdelen Angered. Jag är utbildad i svenska och svenska som andraspråk för grundskolan och gymnasiet. På Lövgärdesskolan arbetade jag både som ämneslärare och i förberedelseklassen. För nästan exakt ett år sedan bytte jag arbete från Lövgärdesskolan i norra Angered till Lindåsskolan i södra Askim. Två diametralt motsatta stadsdelar socioekonomiskt, etniskt och geografiskt. Jag skulle få vara med och bygga upp en förberedelseverksamhet i en svensk skola. Spännande! Mina texter kommer handla om mitt arbete med nyanlända elever.

  Välj vad du vill se

  Verksamhet
  Ämne
  Tema

  Välj vad du vill se

  illus_dela kunskap Created with Sketch.

  Tillsammans blir vi bättre

  Det är när vi delar med oss av det vi gör, som vi hittar kollegor att samarbeta med.

  Vi vill gärna ha din hjälp att lyfta fram lärande exempel som vi kan dela med varandra.

  Läs mer om Pedagog Göteborg link right Created with Sketch.