Laddar Evenemang

Vetenskapsfestivalens lärarkonferens: Framtidens lärare

När: 29/09
Var: Eriksbergshallen, Maskingatan 10
Hitta hit

Lärarkonferensen ”Framtidens lärare” ordnas under Vetenskapsfestivalen 2020 den 29 september. Konferensen är helt kostnadsfri och ger genom föreläsningar, workshops, samtal och möten nödvändig energi, inspiration och pepp! Anmälan till konferensen öppnar i mitten av augusti 2020.

Vetenskapsfestivalens Lärarkonferens ”Framtidens lärare” hålls den 29 september under Vetenskapsfestivalen 2020 (läs mer om skolprogrammet). Konferensen är helt kostnadsfri och ger genom föreläsningar, workshops och samtal insikter och inspiration! Deltagarna kan dessutom ta del av ett kvällsevent med mat, mingel och underhållning. Missa inte att säkra din plats – anmälan till konferensen öppnar i mitten av augusti (exakt datum kommer).

Varmt välkommen till Vetenskapsfestivalens Lärarkonferens 2020 med temat Framtidens lärare. Årets konferens, som främst riktar sig till pedagoger inom grundskolan, vill ge dig övergripande förståelse och värdefullt vetande inom olika aktuella områden. Vilka kunskaper, insikter och förhållningssätt behöver du för arbetet i kollegiet och för att undervisa och hjälpa dina elever att navigera rätt. Med ett kvalitetssäkrat och högaktuellt program hoppas vi upplysa, stärka och lyfta alla er som jobbar med Sveriges framtida arbetskraft – nu och i framtiden.

Konferensprogrammet kommer att behandla värdeskapande lärande, inkludering, digitalisering ur olika aspekter, hjärnkraft, hantering av ungas klimatångest, undervisningsstrategier och annat som är bra att ha med sig i ett brett perspektiv. Vetenskapsfestivalen ger aha-upplevelser och energi som tar dig vidare till nya nivåer!

De medverkande är en bred mix av yrkesverksamma lärare, sakkunniga från akademi och myndigheter, utbildare och inspiratörer. Mer information om de medverkande kommer.

 

Praktisk information om Vetenskapsfestivalens lärarkonferens:
Framtidens lärare

Konferensprogrammet avrundas med mat & dryck, panelsamtal och stand up-underhållning.

Allt är kostnadsfritt – först till kvarn! Bokningen öppnar i mitten av augusti 2020, samtidigt som bokningen av skolprogrammet.

Tack till Statens skolverk och Jacob Wallenbergs Stiftelse, Särskilda fonden.

Fullständigt program för lärarkonferensen.

Mer information om Vetenskapsfestivalen.

Vetenskapsfestivalens lärarkonferens är en inspirerande heldag för lärare.

Vetenskapsfestivalens lärarkonferens: Framtidens lärare

När: 29/09
Var: Eriksbergshallen, Maskingatan 10

Arrangör:

Vetenskapsfestivalen

illus_dela kunskap Created with Sketch.

Tillsammans blir vi bättre

Det är när vi delar med oss av det vi gör, som vi hittar kollegor att samarbeta med.

Vi vill gärna ha din hjälp att lyfta fram lärande exempel som vi kan dela med varandra.

Läs mer om Pedagog Göteborg link right Created with Sketch.