Laddar Evenemang

INSTÄLLT! Läromedelsmässa

När: 28/04 - 29/04
Hitta hit

Med anledning av Coronaviruset (covid-19) och de högst osäkra förutsättningarna gällande har Göteborgsregionen (GR) valt att ställa in årets Läromedelsmässa.

Det är ett väldigt ledsamt beslut att behöva fatta, inte minst då vi arbetat hårt för att utveckla mässan till en mötesplats för lärande.

Göteborgsregionen och Vetenskapsfestivalen skulle i år ha samverkat i genomförandet, då Vetenskapsfestivalens lärarkonferens var planerad att genomföras i anslutning till GR:s Läromedelsmässa. Vetenskapsfestivalen har sedan tidigare meddelat att de ställer in/flyttar fram festivalen.

Att flytta GR:s Läromedelsmässa till ett senare tillfälle har diskuterats men bedöms inte som aktuellt, då en viktig anledning till att den genomförs under våren är att pedagoger ska kunna få stöd i vilka läromedel och lärresurser man avser göra inköp av inför kommande läsår. Beställning av dessa lärresurser genomförs av skolor under senvåren varje år.

GR planerade att under mässan genomföra flera aktiviteter kopplat till olika skolutvecklingsingångar. Vi undersöker nu därför möjligheten att i stället tillgängliggöra delar av det innehåll som skulle genomförts i mässans aktivitetsyta på ett digitalt sätt.

Läs mer här!

INSTÄLLT! Läromedelsmässa

När: 28/04 - 29/04

Arrangör:

Göteborgsregionen

illus_dela kunskap Created with Sketch.

Tillsammans blir vi bättre

Det är när vi delar med oss av det vi gör, som vi hittar kollegor att samarbeta med.

Vi vill gärna ha din hjälp att lyfta fram lärande exempel som vi kan dela med varandra.

Läs mer om Pedagog Göteborg link right Created with Sketch.